آغاز فصلی تازه در پرتو ولایت؛ بیعت بسیج اساتید دانشگاه شهید بهشتی با رهبر انقلاب

266 بازدید

بسیج اساتید دانشگاه شهید بهشتی با صدور بیانیه‌ای، معرفی آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (دام‌ظله) به عنوان ولی‌فقیه را نقطه‌ای تعیین‌کننده در مقطع حساس کنونی دانست و با اعلام بیعت با رهبر معظم انقلاب، بر همراهی جامعه دانشگاهی با مسیر ولایت و آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد.

متن بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِن دِينِكُمْ فَلَا تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِ"

خداوند رحمان را بسیار شاکریم که در این مقطع حساس تاریخی ودر شرایط جنگی، خبرگان عزیز ملت را در ارتباط با تشخیص رهبری آگاه بزمان،شجاع، پاکدامن، عالم واز سلاله زهرا(سلام الله علیها) ومعرفی ایشان به جامعه هدایت فرمود.

در این چند روز گرچه شورای رهبری طبق قانون اساسی اداره کشور را برعهده داشت اما خلا وجود رهبری که به عنوان ولیّ فقیه نظام اسلامی را سکانداری کند و بر جریان امور نظارت داشته باشد تا ملت و امت مسلمان احساس امنیت وآرامش کنند کاملا احساس می شد.

همین امر نشان از اهمیت و اساسی بودن اصل ولایت ورهبری در اسلام و نقش بی بدیل آن در هدایت جامعه اسلامی داشته که در روایات دینی از آن به ستون خیمه تعبیر شده و حتی در عصر غیبت نیز در قالب ولایت فقیه استمرار پیدا کرده است.

این اولین شب قدر مقرون گشت با معرفی "آیه الله سید مجتبی خامنه ای"خلف صالح رهبر شهیدمان به عنوان ولیّ فقیه، این تقارن را قدر نهاده و از خداوند مسئلت داریم تقدیر ملت مسلمان دردوران زعامت معظّم له را به احسن تقدیر و پیروزی نهایی بر استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی مقدر فرماید.

وباتمثّل به این بیت حافظ :

چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی!

آن شب قدر که این تازه براتم دادند

‌این تقارن را بفال نیک می گیریم.

خبرگان ملت بحمد الهی از عهده ایفای مسوولیت و ماموریت خطیر خود در میانه جنگ بخوبی برآمدند و از همگی آنان سپاسگزاریم و از این ساعت به بعد فصل جدیدی آغاز گردیده و مسوولیت بزرگی بر دوش رهبر عزیز انقلاب و ملت بزرگ ایران و مسوولین نظام جمهوری اسلامی گذاشته شد. مسوولیت مردم و مسوولین کشوری ولشگری همان جمله معروفی است که امام راحل (ره) فرمودند"پشتیبان ولایت فقیه باشید تا کشور آسیب نبیند". امروز اطاعت، گوش بفرمان بودن و حرکت در راستای منویّات رهبری ان شاالله کشور را به ساحل امن و پیشرفت رهنمون می سازد.

بسیج اساتید دانشگاه شهید بهشتی همانند سایر بسیجیان حسب وظیفه ورسالت خود، با رهبر معظم انقلاب بیعت کرده وهر آنچه در توان دارد در طبق اخلاص نهاده و پا برکاب برای تحقق منویّات معظم له در خدمت می باشد. ان شاالله

​​​​​​​۱۸ اسفند ۱۴۰۴

میتوانید این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید: